TOOGPRAAT. Praat mee over ons regionale erfgoed!


Collectie Omer Goethals – Stadsarchief Aalst

Erfgoedcel Denderland nodigt je uit om mee de toekomst van ons erfgoed te bepalen. Voor onze nieuwe beleidsperiode kennen we graag jouw mening over enkele vraagstukken. Zo kunnen we de komende jaren werk maken van het erfgoed dat jou nauw aan het hart ligt!

Vul dus snel deze korte enquête in! Door deel te nemen kan je een groepsdeelname aan escapegame ‘De klopjacht op Jan de Lichte’ in het belfort van Aalst winnen (t.w.v. max. €180).

Aangezien de beste ideeën besproken worden aan de toog ben je ook welkom op onze TOOGPRAAT avond. We schotelen je dan graag vier streekbieren voor. In ruil voor deze traktatie ontvangen wij dan wel graag jouw mening! Wij schotelen je samen met de biertjes namelijk enkele vragen voor die we graag met jou bespreken of die je kan beantwoorden op je bierkaartje. Uiteraard krijgen jullie bij de bieren ook de nodige achtergrondinformatie en degustatietips.

PRAKTISCH
• Locatie: Café Den Biekorf
• Tijdstip: woensdag 29 mei 2019, 20.00 – 21.30
• Inschrijven is gratis en verplicht via onderstaand formulier

Deze TOOGPRAAT kadert in het beleidsplanningstraject 2021-2026, waarbij Erfgoedcel Denderland op zoek is naar iedereen met een mening over het erfgoed uit Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove. Wij willen heel graag het toekomstige regionale cultureel erfgoedbeleid uitwerken, samen met jou! Want erfgoed is er voor en door iedereen.